Lidt om mig

Personlig baggrund

Jeg hedder Jane, og jeg er født i 1969. Jeg bor i Brønderslev med min mand og min datter. Derudover er jeg mor til to drenge og bonusmor til endnu to drenge. Alle fire voksne og er fløjet fra reden.

Jeg er uddannet sygeplejerske fra Sygeplejeskolen i Århus i november 1996. Jeg har fortrinsvis arbejdet i psykiatrien og i hjemmeplejen, indtil jeg 1. december 2009 valgte at blive fuldtidsselvstændig massør og kraniosakral terapeut.

Jeg stiftede selv bekendtskab med kraniosakral terapien i 1999, da jeg ventede mit andet barn og meget tidligt i forløbet fik ondt i mit bækken igen. (Jeg døjede også under første graviditet). Efter én behandling havde jeg det godt igen og var næsten alle smerterne kvit, og min eneste tanke var bare: “At så lidt kan gøre så meget! Det må jeg have lært!” Og som tænkt – så gjort.

2001-2002 tog jeg uddannelsen til kraniosakral terapeut på Mølholt Centret, hvor jeg også har taget kurset i Kraniosakral Massage til Børn.

 

I 2008 prøvede jeg den holistiske massage og syntes, det var fantastisk. Jeg var især fascineret af kombinationen mellem den fysiske massage og den viden om kost og homøopatiske produkter, der tilsammen tager vare på det hele menneske.
September 2009-2012 tog jeg uddannelsen hos Inger Lise Riis på Skolen for Optimal Terapi.

 

Uddannelsen til holistisk massageterapeut førte til så stor en interesse for den indre krop, at jeg i 2017 begyndte på uddannelsen til Biopat & Naturopath hos Institut for Biologisk Medicin. Jeg ville vide mere om vitaminer, mineraler, sunde fedtstoffer, kost, urter, homøopati, immunforsvaret og den alternative tilgang til sygdomme. Jeg blev færdig i december 2020.

 

Relevante uddannelser:

  • Sygeplejerske fra Sygeplejeskolen i Aarhus
  • Kraniosakral terapeut fra Mølholt Centret i Poulstrup
  • Holistisk Massageterapeut fra Skolen for Optimal Terapi i Lyngså
  • Biopat & Naturopath fra Institut for Biologisk Medicin i København